Sök och finn inspirerande goda recept till middag

Fiskrätter LCHF

Annorlunda fiskgratäng

4 portioner
Tillagningstid: 30-40 min
Ugnstemperatur: 225 C

Ingredienser

Ca 500 gr färsk eller djupfryst fiskfilé, torsk, kolja, rödspätta, sej
1 tsk salt
1-2 gula lökar
1 dl hackad persilja
1 dl majonnäs
1 msk senap
2 dl grädde

Instruktioner

  • Sätt på ugnen.
  • Skär fisken i 1 cm tjocka skivor.
  • Smörj ett ugnssäkert fat.
  • Lägg ut fiskskivorna.
  • Strö på saltet.
  • Skala och fräs löken.
  • Täck över fisken med lök och hackad persilja.
  • Rör ut majonnäsen med senap och grädde.
  • Bred blandningen över fisken.
  • Sätt in fatet mitt i ugnen i ca 25 minuter.

Servera med kokt potatis, kokt broccoli eller ris och grönsallad. Bon appetit.

Du kanske också gillar …

1 kommentar

  1. Anita Stenquist säger:

    Det gott ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *