Sök och finn inspirerande goda recept till middag

Fiskrätter LCHF

Thaifisk

4 portioner
Tillagningstid: 50–60 min
Ugnstemperatur: 225° C

Ingredienser

1 pkt (400 g) fryst fiskfilé, sej, torsk
1 pkt (5 dl) Kelda Thaisoppa
½ tsk salt
1–2 gula lökar
3–4 tomater
½ dl grädde
c:a 50 g smör

Instruktioner

  • Sätt på ugnen.
  • Skär det något tinade fiskblocket i 1,5 cm tjocka skivor.
  • Ställ fiskskivorna i en ugnssäker och smord form.
  • Strö på saltet.
  • Skala, hacka och fräs löken.
  • Tärna tomaterna.
  • Täck över fisken med lök och tomat.
  • Häll på grädden och thaisoppan över alltihop.
  • Klicka på smöret.
  • Sätt in fatet mitt i ugnen i ca 40 min tills fisken är färdig.
  • Servera med kokt broccoli, ruccolablad och röd eller orange paprika.

En fest för ögat och gommen!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *